ROPHILL

DESPRE NOI

Compania noastra este o companie cu capital integral privat romanesc si activeaza din anul 2001 pe piata furnizorilor de: organe de asamblare si elemente de fixare, utilaje, scule, echipamente si accesorii, destinate cu precadere profesionistilor din domeniul constructiilor civile si industriale, prelucrarilor mecanice, serviciilor de profil si nu in ultimul rand industriei auto. De asemenea, consilierea in alegerea solutiei optime de catre client, asigurarea serviciului de garantie si post-garantie pentru gama de produse comercializate sunt avantaje evidente in alegerea companiei noastre ca furnizor de produse si servicii.


In prezent detinem un showroom de prezentare utilaje-accesorii de constructii, scule electrice si scule de mana si un atelier de service garantie si postgarantie pentru scule electrice(polizoare, rotopercutoare, etc.), utilaje pentru constructii(compresoare, generatoare, etc.), aparate de sudura etc. Personalul bine instruit si experienta de peste 20 de ani in domeniu asigura gasirea celor mai bune solutii pentru clientii nostrii.

PIESE SCHIMB / ACCESORII

Oferim o gama completa de piese de schimb si accesorii pentru produsele comercializate, de la branduri de top atent selectate.

GARANTIE PRODUSE

Tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei si grijii fata de client. Toate produsele comercializate beneficiaza de garantie.

GAMA VARIATA PRODUSE

Gama variata scule de mana, scule electrice, unelte, organe de asamblare, consumabile si accesorii.

PESTE 20 DE ANI
DE
EXPERIENTA IN DOMENIU

AFLA POVESTEA NOASTRA

Peste 800 de
produse

Livrare
rapida

Garantie
produse

Consultanta
gratuita

CALITATEA FACE DIFERENTA

La incheierea unui contract de achizitie/comercializare cu firma noastra veti beneficia, pe durata contractului, de toate facilitatile conferite/stipulate de acesta (discount de pret, termene de plata extinse, oferte promotionale, livrari la sediul firmei dumneavoastra, etc.). Datorita serviciilor gratuite de consultanta si analizare individuala a nevoilor fiecarui client dar si calitatii produselor pe care le comercializam suntem pregatiti sa venim in intampinarea celor mai exigente cerinte ale cumparatorilor noştri.


Oferta noastra include: organe de asamblare si elemente de fixare, scule de mana, scule electrice, utilaje constructii, aparate sudura, electrozi sudura, sarma sudura, generatoare curent, grupuri electrogene, compresoare, scule pentru instalatori, masini - unelte prelucrare lemn/metal, scule pneumatice, unelte de mana, abrazive, masini agricole, aparate pentru curatenie, echipamente protectia muncii etc.

Scule de calitate
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
Rophill Logo