MAGAZINE SCULE ROPHILL

SCULE SERIOASE

In intampinarea clientilor nostrii care pur si simplu nu au timpul sau dispozitia necesara pentru a se deplasa la magazinul nostru fizic sau poate au nevoie urgenta de un anumit produs, am creat magazinul online SculeSerioase.com. Din punctul de vedere al clientilor nostrii, avantajele sunt clare: timpul de achizitie este semnificativ redus, nevoia de deplasare este eliminata, comenzile pot fi plasate la orice ora din zi si din noapte, pot parcurge intreg catalogul de produse disponibile pe stoc si la comanda si pot crea liste de produse pe care acestia doresc sa le achizitioneze in viitor.


Oferta Scule Serioase include: scule de mana, scule electrice, scule auto, utilaje constructii, aparate sudura, electrozi sudura, generatoare curent, compresoare, scule pentru instalatori, masini - unelte prelucrare lemn/metal, scule pneumatice, unelte de mana, abrazive, echipamente pentru gradina, aparate pentru curatenie, echipamente protectia muncii etc.

scule serioase magazin online Rophill

OBTURARE TEVI APA

In intampinarea clientilor nostrii care pur si simplu nu au timpul sau dispozitia necesara pentru a se deplasa la magazinul nostru fizic sau poate au nevoie urgenta de un anumit produs, am creat magazinul online Obturatoare-tevi-apa.ro. Din punctul de vedere al clientilor nostrii, avantajele sunt clare: timpul de achizitie este semnificativ redus, nevoia de deplasare este eliminata, comenzile pot fi plasate la orice ora din zi si din noapte, pot parcurge intreg catalogul de produse disponibile pe stoc si la comanda si pot crea liste de produse pe care acestia doresc sa le achizitioneze in viitor.


Oferta Obuturatoare Tevi Apa include: obturatoare, taietoare tevi(fierastraie de mana PE, ghilotine taiat PE, taietor PE), scule pentru instalatii(clesti, dispozitive taiat teava, menghine pt. tevi, truse bercuit tevi), echipamente auxiliare(generatoare, protectie sudura, razuitoare teava, role teava) etc.

Obturare tevi apa magazin online Rophill

DISCURI SEMIFLEXIBILE PIATRA

In intampinarea clientilor nostrii care pur si simplu nu au timpul sau dispozitia necesara pentru a se deplasa la magazinul nostru fizic sau poate au nevoie urgenta de un anumit produs, am creat magazinul online Discuri-semiflexibile-piatra.ro. Din punctul de vedere al clientilor nostrii, avantajele sunt clare: timpul de achizitie este semnificativ redus, nevoia de deplasare este eliminata, comenzile pot fi plasate la orice ora din zi si din noapte, pot parcurge intreg catalogul de produse disponibile pe stoc si la comanda si pot crea liste de produse pe care acestia doresc sa le achizitioneze in viitor.


Oferta Discuri Semniflexibile Piatra include: discuri abrazive(debitare, discuri flexibile, discuri polizoare, lamelare, nylon, semiflexibile), discuri pietre oala(otel, piatra beton), platouri fixare si piulite fixare.

Discuri semiflexibile magazin online Rophill

MAGAZIN CRAIOVA

Va asteptam in showroom-ul nostru din Craiova, unde puteti gasi o gama variata de scule si echipamente, impreuna cu o echipa de specialisti, pregatiti sa ofere consultanta in alegerea produselor dorite. Pasiunea de a veni in sprijunul clientilor nostrii cu produse ale producatorilor de top din domeniul sculelor, uneltelor si instalatiilor, a reprezentat fundatia dezvoltarii firmei noastre. Experienta vasta imbinata cu pasiunea pentru detaliile tehnice ne ajuta sa oferim clientilor nostrii cele mai bune solutii in alegerea sculelor profesionale.


In showroom-ul nostru puteti cumpara direct produse si puteti returna sau ridica o comanda facuta online. In prezent detinem un showroom de prezentare utilaje-accesorii de constructii, scule electrice si scule de mana si un atelier de service garantie si postgarantie pentru scule electrice(polizoare, rotopercutoare, etc.), utilaje pentru constructii(compresoare, generatoare, etc.), aparate de sudura etc. Personalul bine instruit si experienta de peste 20 de ani in domeniu asigura gasirea celor mai bune solutii pentru clientii nostrii.

Magazin Scule si Instalatii Rophill Craiova

PIESE SCHIMB / ACCESORII

Oferim o gama completa de piese de schimb si accesorii pentru produsele comercializate, de la branduri de top atent selectate.

GARANTIE PRODUSE

Tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei si grijii fata de client. Toate produsele comercializate beneficiaza de garantie.

GAMA VARIATA PRODUSE

Gama variata scule de mana, scule electrice, unelte, organe de asamblare, consumabile si accesorii.

PESTE 20 DE ANI
DE
EXPERIENTA IN DOMENIU

AFLA POVESTEA NOASTRA

Peste 800 de
produse

Livrare
rapida

Garantie
produse

Consultanta
gratuita

CALITATEA FACE DIFERENTA

La incheierea unui contract de achizitie/comercializare cu firma noastra veti beneficia, pe durata contractului, de toate facilitatile conferite/stipulate de acesta (discount de pret, termene de plata extinse, oferte promotionale, livrari la sediul firmei dumneavoastra, etc.). Datorita serviciilor gratuite de consultanta si analizare individuala a nevoilor fiecarui client dar si calitatii produselor pe care le comercializam suntem pregatiti sa venim in intampinarea celor mai exigente cerinte ale cumparatorilor no??tri.


Oferta noastra include: organe de asamblare si elemente de fixare, scule de mana, scule electrice, utilaje constructii, aparate sudura, electrozi sudura, sarma sudura, generatoare curent, grupuri electrogene, compresoare, scule pentru instalatori, masini - unelte prelucrare lemn/metal, scule pneumatice, unelte de mana, abrazive, masini agricole, aparate pentru curatenie, echipamente protectia muncii etc.

Scule de calitate
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
logo parteneri Rophill
Rophill Logo